Succes mass media și Pro Urbe. Victorie !

diecezanareparataDupă ce corul la unison, ajuns în tonalităţi acute, interpretând din 2005 aceiaşi melodie, cotidienele arădene, tv-urile locale, Asociaţia Pro Urbe, au ajuns în final să se auto-aplaude. Au reuşit să trezească din beatitudine, de necrezut, după nici 5 ani de serenade, pe proprietarul Palatului DIECEZANA, care renunţând la rigiditatea postată în zona fărădelegii, a dat jos aparatul pentru climă, devenit internaţional, înfipt ca ornament pe faţada monumentului istoric.

A fost un război al nervilor, cu spectatori pasivi, toate instituţiile competente şi Primăria, în stand by, aşteptau deznodământul. Legea plutea pe deasupra câmpului de bătaie, aştepta să fie solicitată, dar n-a fost aşa. Până la urmă Arhiepiscopia Aradului a cedat si CUTIA PANDOREI a dispărut. Aici s-a ajuns la normal.

Acest episod rezolvat, devenit o pildă pentru alte sute de asemenea cazuri ce aşteaptă soluţionarea, în care noi am dovedit scepticilor că, IATĂ SE POATE, iar proprietarul palatului a dovedit, înţelegere şi înţelepciune.

Ei, totul este bine, când se termină cu bine. Rămâne de acum să vedem cum să rezolvăm ruşinosul caz de pe str. Horia nr.2 , cu faţada recondiţionată şi cu poarta originală în ruină.

În numele celor ce au contribuit la rezolvarea cazului Pro Urbe felicită ARHIEPISCOPIA.

One Reply to “Succes mass media și Pro Urbe. Victorie !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.