Propuneri pentru Diploma de excelență

Avem onoarea să vă prezentăm propunerile noastre pentru acordarea Diplomei de Excelenţă în cadrul festivităţilor organizate cu ocazie Zilelor Aradului. Propunerile noastre vin să complecteze lista elaborată de Cons. Municipal supusă la transparenţă.

1. Doamna ing. MONICA FUFEZAN director al S.C. MODA S.A. ARAD.
S.C. MODA S.A. a împlinit pe 7 iulie 2009, 50 ani de existenţă. Astăzi S.C. MODA este singura întreprindere de industrie uşoară care a supravieţuit, adaptându-se rapid şi eficient la noile cerinţe. Doamna inginer Monica Fufezan a contribuit la schimbarea fundamentală a fostei fabrici de confecţii, asigurându-i competitivitatea pe piaţa internă şi internaţională. Astăzi fabrica de confecţii arădeană este o întreprindere modernă, fiind utilată cu cele mai avansate echipamente şi utilizează cele mai noi tehnologii. Propunerea Asociaţiei, pentru acordarea Diplomei de Excelenţă, doamnei ing. Monica Fufezan, reprezintă şi recunoaşterea eforturilor depuse de Domnia sa, un caz aparte de perseverenţă şi tenacitate.

2. Domnului Viorel Lazăr patronul Întreprinderii ”LAZAR & SOHNE” producător şi distribuitor de carne şi produse din carne, Arad. Str. 6 Vânători nr. 1-3.
Domnia sa, a cumpărat ANTRPOZITELE ANDRENYI, teren şi clădire. Clădirea, un model exemplar al stilului SECESSION geometric, construită după planurile renumitului arhitect arădean Lajos Szántay, impozantă, fără pereche, situată în partea de vest a oraşului, a devenit brand-emblemă a societăţii ce a înfiinţat-o. Mai mult, clădirea odinioară antrepozit, a fost inclusă în planurile de dezvoltare ale societăţii.
Pentru faptul că a valorificat această clădire, a tratat-o cu tot respectul, i-a redat strălucirea de odinioară, facând notă aparte printre investitorii arădeni, considerăm că domnul Viorel Lazăr este îndreptăţit să fie recompensat cu Diploma de Excelenţă. În plus, şi-a dovedit respectul şi consideraţia faţă de istoria şi valorile arădene. Rog să vă amintiţi de soarta fostelor fabrici ale Aradului intrate în domeniul arheologiei industriale, dispărute fără urmă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.